کسب و کار

3 عادت مخربی که برای داشتن یک زندگی موفق باید ترک کنید

عادات خوب و بد
ما هر روزه کارهای را انجام میدیم که هرکدام یک عادت خوب یا بد هستن

عادت های بد چیست

شما به طور معمول از الگوهای خاصی در زندگی پیروی می کنید، و آنها عادت های شما هستند. بسته به نتیجه یا نتایج آنها، عادات می توانند خوب یا بد باشند.

یک عادت بد یک رفتار ناسالم است که شما به طور منظم انجام می دهید و می تواند بالقوه مخرب باشد. این می تواند عواقب منفی داشته باشد و شما را از دستیابی به اهداف کاری یا شخصی خود باز دارد یا بر سلامت و رفاه شما تأثیر منفی بگذارد.
نمونه های رایج عادت های بد

در اینجا برخی از عادات منفی که اغلب افراد ممکن است در برخی مواقع با آنها دست و پنجه نرم کرده باشند، آورده شده است.

به تعویق انداختن
به طور منظم دیر اجرا می شود
بهانه آوردن
افکار منفی
برنامه ریزی بیش از حد
غذا خوردن احساسی
خوردن ناخن
فراموش کردن نوشتن چیزها
زمان خود را به درستی مدیریت نمی کنید
صرف زمان زیاد در شبکه های اجتماعی
افراط در مصرف بیش از حد سیگار، نوشیدن یا خوردن قند
خوردن غذاهای ناسالم
زندگی بی تحرک

عادات بدی که مانع شما می شود.

شما لایق موفقیت هستید و تبدیل به فردی می شوید که می خواهید باشید. با این حال، برای رسیدن به آن، باید عادت های بدی را که به شکل موانع بر سر راه شما قرار می گیرند و از داشتن یک زندگی مثبت و شاد باز می دارند، حذف کنید.

در اینجا 3 عادت بد که باید آنها را کنار بگذارید و با عادت های خوب جایگزین کنید آورده شده است.

1. بیش از حد برنامه ریزی

برنامه ریزی یک عنصر ضروری برای آمادگی موفقیت آمیز برای هر چیزی است. برای رسیدن به یک هدف یا تکمیل یک کار، باید چیزها را برنامه ریزی کنید. با این حال، بسیاری از مردم این عادت بد را دارند که در مصرف آن زیاده روی کنند.

برنامه ریزی بیش از حد و فکر کردن بیش از حد می تواند استرس زیادی را در زندگی شما ایجاد کند، باعث شود شما گیر بیفتید، به تعویق بیاندازید یا بیش از حد اعتماد به نفس پیدا کنید.

افرادی که زیاد برنامه ریزی می کنند یا شروع نمی کنند یا وقتی شروع می کنند، هر چالش یا مشکل کوچکی که با آن مواجه می شوند آنها را می ترساند زیرا در ذهنشان همه چیز را کاملاً برنامه ریزی کرده بودند و مشکلی را پیش بینی نمی کردند.

“زندگی غیرقابل پیش بینی است، هیچ برنامه ای کامل نیست و شما نمی توانید برای همه چیز آماده شوید.”

هنگامی که شما را ناآگاه می گیرند و برای مقابله با مشکلات آماده نیستید، متحیر می شوید و نمی دانید چه کاری انجام دهید.

بنابراین، برنامه ریزی بیش از حد، توانایی شما را برای بداهه گویی محدود می کند و روند اقدام به سمت اهدافتان را به خطر می اندازد.

کمال گرایی را کنار بگذارید و به خودتان اعتماد کنید. خودانگیختگی را در آغوش بگیرید، برنامه های خود را اجرا کنید و ذهن خود را باز نگه دارید که همه چیز در زندگی طبق برنامه پیش نمی رود. شما باید مایل باشید که با چیزهایی که می آیند کنار بیایید و فضا را برای طرح های جایگزین ایجاد کنید.

این را بخوانید:  17ترفند برای انجام کارهای بیشتر در طول روز کاری

2. کمک نخواستن

هیچ شخصی جزیره نیست. همه ما به هم وابسته هستیم هر فردی در زمینه خاص خود متخصص است و در سایر زمینه های زندگی به کمک نیاز دارد.

با این حال، برخی از افراد از این عادت بد رنج می برند که تمام بار انجام کارها را به دست می گیرند و کمک نمی خواهند. چه به دلیل خجالتی بودن یا ترس از اینکه به عنوان یک فرد احمق یا بی کفایت یا آسیب پذیر شناخته شوید، عدم درخواست کمک در صورت لزوم به شانس موفقیت شما در زندگی کاری و شخصی آسیب می رساند.

شما فقط زمان و تخصص زیادی دارید و نمی توانید خودتان همه چیز را مدیریت کنید. در کمک گرفتن از دیگران، جستجوی راهنمایی و توضیح، یا واگذاری کار به افرادی که برای این کار مناسب تر هستند، نباید تردید یا شرم داشته باشید.

هر کس در زندگی خود مشغول است و اهداف خود را دنبال می کند و همه چیز را مرتب می کند. هیچ کس نمی تواند بفهمد که شما به کمک نیاز دارید مگر اینکه فعالانه بیرون بروید، آن را با آنها در میان بگذارید و آشکارا از آنها حمایت کنید.

«هرگز اجازه ندهید که نفس شما در هنگام نیاز مبرم مانع درخواست کمک شود. به همه ما در مقطعی از زندگی کمک شده است.» -ادموند امبیاکا

بدون راهنمایی و هدایت مناسب، می‌توانید گیر افتاده باشید، در تکمیل پروژه شکست بخورید و ضرب‌الاجل‌ها را از دست بدهید. این می تواند بر شهرت حرفه ای شما تأثیر منفی بگذارد و مردم اعتماد به شما را از دست بدهند.

کمک خواستن جسارت و قدرت درونی قابل توجهی می خواهد، گاهی اوقات بهترین کار است.

جستجوی حمایت از دیگران شما را کوچک نمی کند. شما را واقعی و انسانی جلوه می دهد. کمک خواستن یکی از عادت هایی است که اگر می خواهید در زندگی خوب عمل کنید باید آن را در خود پرورش دهید.

جستجوی حمایت دیگران در زمان مناسب نه تنها زندگی شما را آسان‌تر می‌کند، بلکه شما را قادر می‌سازد تا کار مولد و کارآمدی داشته باشید.

 

“زندگی فرصت کافی برای آزمایش توانایی ما فراهم می کند. وقتی شرایط ایجاب می کند، بیایید به خود استراحت بدهیم و کمک بخواهیم.» -جینا گرینلی

3. فقط زمانی کار کنید که دوست دارید

 

هر فردی این پتانسیل را دارد که سخت کار کند، خود را به محدودیت ها برساند و به اهداف خود برسد. اما بسیاری ترجیح می دهند در منطقه راحتی خود بمانند و اجازه دهند روحیه آنها بر آنها حاکم باشد. جای تعجب نیست که آنها نتوانستند کار خود را به نتایج مثبت تبدیل کنند.

موفقیت مستلزم انجام وظایف و تکمیل پروژه ها و کارهای محول شده در بازه زمانی معین است. شما نمی توانید از روی هوس یا زمانی که می خواهید آن را انجام دهید کار کنید.

اگر در مورد بزرگ کردن و رسیدن به اوج بازی خود جدی هستید، باید عادت بد پیروی از خلق و خوی خود را کنار بگذارید. کاری که باید انجام شود

باید انجام شود.

برای اینکه انگیزه کار را در خود ایجاد کنید، آگاهانه تلاش کنید تا از مزاحمت ها و وسوسه ها دوری کنید. از بهانه آوردن یا توضیح اینکه چرا نمی توانید یک کار را فوراً تمام کنید، خودداری کنید.

برای اینکه بخواهید کار را به موقع انجام دهید، صرف نظر از اینکه چه احساسی دارید، به خودتان یادآوری کنید که چرا می خواهید آن را در وهله اول انجام دهید. تجسم کنید که وقتی موفق شدید بر صدای منفی غلبه کنید که شما را از انجام اهدافتان باز می دارد، چقدر احساس خوبی خواهید داشت.

برای شروع، تصویر ذهنی خود را از اینکه اگر کار خود را به موقع تمام نکنید، چه اتفاقی می افتد، چگونه در اهداف خود عقب می مانید و عواقب مختلف به تعویق انداختن کارتان رخ می دهد، داشته باشید.

در عین حال به خود یادآوری کنید که اهدافتان برای شما چه معنایی دارند و چقدر می خواهید به آنها برسید. همچنین اگر فوراً شروع به کار کردید، به خود قول پاداش بدهید. این ترفندهای کوچک برای اکثر مردم به طرز جادویی کار می کنند تا آنها را از رکود خارج کرده و به آنها انرژی بدهند.

“کار شما بخش بزرگی از زندگی شما را پر خواهد کرد و تنها راه برای رضایت واقعی این است که کاری را انجام دهید که فکر می کنید کار عالی است. و تنها راه انجام کار بزرگ این است که کاری را که انجام می دهید دوست داشته باشید.» -استیو جابز

در نتیجه

همه ما عادت هایی داریم که می خواهیم از شر آنها خلاص شویم. اما شما به راه های قدیمی خود ادامه خواهید داد و هیچ چیز تغییر نخواهد کرد مگر اینکه از تخریب این عادت ها در زندگی خود آگاه شوید و آگاهانه وظیفه مقابله با آنها را بر عهده بگیرید.

اگرچه عادت های مخرب در شما ریشه دوانده است، اما هیچ عادتی آنقدر عمیق نیست که نتوان آن را ترک کرد.

ترک برخی عادات نسبتاً سخت تر از سایرین است و شما باید راهبردهای مؤثری برای ترک عادت های بد ایجاد کنید.

با تمایل، انضباط شخصی و تمرین، می توانید هر عادت بدی را ریشه کن کنید و عادت جدیدی را شکل دهید که در طول زندگی به خوبی به شما خدمت کند و به شما امکان می دهد در اوج انرژی و بهره وری خود کار کنید.

ما هرگز نمی توانیم خود را از عادت رها کنیم. اما می‌توانیم عادت‌های بد را با عادت‌های خوب جایگزین کنیم.» -استیون پرسفیلد

 

10 راه برای برآورده کردن و ارضای نیازهای مشتری و ایجاد مشتری وفادار

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x