کسب و کار

17 ایده وب سایت برای مبتدیان: ایده های منحصر به فرد محتوا و موضوعات کاری

شروع یک کسب و کار جدید می تواند چالش برانگیز و استرسی باشد، اما نه به آن دلایلی که شما فکرش را می کنید.

ایده ناب برای سایت
چندین ایده ناب برای راه اندازی سایت برای محتوای و سایت فروشگاهی

اکثر مردم بر این باورند که اداره تجارت، مدیریت یک تیم و انجام امور مالی سخت ترین بخش یک کار است. اما برای بسیاری از کارآفرینان، اولین مانع شروع کار راه اندازی وب سایت است.

بسیاری از صاحبان کسب و کار با این ایده که مجبور به راه اندازی سایت خود هستند مشغول فکر می شوند. خوشبختانه، برای راه اندازی سایت خود نیازی به یادگیری نحوه کدنویسی ندارید. اما هنوز مراحل و چیزهای زیادی برای یادگیری وجود دارد.

در این مقاله، انواع مختلفی از وب‌سایت‌هایی را که می‌توانید بسازید، ایده‌های سایت برای به جریان انداختن خلاقیت‌های خود و نکات مفید در مورد چگونگی انجام این فرآیند را خواهیم آموخت .

بیایید شیرجه بزنیم
ایده های وب سایت

ابتدا اجازه دهید در مورد نوع وب سایت مورد نیاز خود صحبت کنیم.

چندین نوع اصلی وب سایت وجود دارد که می توانید ایجاد کنید. هر نوع طراحی و الزامات ساختاری و هدف منحصر به فرد خود را دارد. در اینجا موارد اصلی هستند.

1. وب سایت های تجارت الکترونیک همان سایت فروشگاهی

 

هر وب سایتی که کالا را به صورت آنلاین می فروشد یک سایت تجارت الکترونیک است. این می تواند یک فروشگاه مستقل یا فروشگاهی باشد که فقط بخش کوچکی از تجارت را تشکیل می دهد (مانند فروشگاه Google که تی شرت و فنجان با نشان گوگل می فروشد).

یک سایت تجارت الکترونیک معمولاً از یک صفحه اصلی، صفحات دسته بندی، صفحات محصولات و یک صفحه پرداخت تشکیل شده است. همچنین دارای صفحات تبلیغاتی مختلف، یک برنامه ارجاع/وفاداری و یک صفحه خدمات مشتری است که مصرف کنندگان برای دریافت پاسخ سوالات خود به آنجا مراجعه می کنند.

2. وبلاگ ها

 

وبلاگ ها یکی از محبوب ترین انواع وب سایت ها در اینترنت هستند. امروزه بیش از 600 میلیون وبلاگ آنلاین و میلیاردها پست وبلاگ وجود دارد. وبلاگ ها مکانیزم بسیار قدرتمندی را برای برندها فراهم می کنند تا آگاهی از برند را افزایش دهند، داستان برند خود را بیان کنند، خوانندگان را از طریق بازاریابی محتوای جذب کنید و از طریق بازاریابی وابسته کسب درآمد کنند. دو پلتفرم محبوب وبلاگ نویسی وردپرس و مدیوم هستند و انتشارات زیادی بر روی آنها ساخته و اجرا می شوند.

3. دوره های آنلاین

 

تعداد زیادی کارآفرین هستند که دوره های آنلاین ارائه می دهند. این یک راه عالی برای استفاده از تجربه و تخصص خود در یک موضوع خاص و افزایش مخاطبان درگیر در اطراف آن است.

سایت‌های دوره مستقلی وجود دارند که یا سفارشی ساخته شده‌اند یا می‌توانید آنها را روی پلتفرم‌هایی مانند Thinkific، Podia یا Teachable بسازید و میزبانی کنید. همچنین پلتفرم‌های دوره‌ای مانند Coursera یا Udemy وجود دارد که سازندگان دوره در آن‌ها پیشنهادات خود را آپلود کرده و به نمایش می‌گذارند.(این سایت ها بیشتر شامل افراد خارج از کشور میشود در کشور ما بیشتر از طریق شبکه های مجازی این کارها انجام میشود)

4. وب سایت های خدماتی

 

این دسته شامل هر وب سایتی است که خدمات می فروشد. به هنرمند خالکوبی یا ماساژ درمانی محلی خود فکر کنید. یک سایت خدماتی معمولاً دارای صفحاتی است که خدمات آن را توضیح می دهد، یک صفحه اصلی و راهی برای تسویه حساب و رزرو قرار ملاقات دارد.

5. اخبار و روندها

 

نشریات خبری آنلاین یکی دیگر از مدل های تجاری عالی هستند. آنها سایت هایی مانند vjcیا khabarfori هستند که به خوانندگان خود مقالات خبری در مورد موضوعات مختلف ارائه می دهند. برخی از سایت‌های خبری دارای فروشگاه‌های آنلاین هستند که نه تنها اشتراک‌های سایت را می‌فروشند، بلکه محصولات مختلفی را که در مورد آنها می‌نویسند می‌فروشند.

6. نمونه کارها یا CV شخصی(مثل انجام کارهای اینترنتی)

 

بسیاری از فریلنسرها یا مشاوران نمونه کارها یا سایت های رزومه شخصی خود را ایجاد می کنند. اینها سایت هایی هستند که کار، پروژه های خود را به نمایش می گذارند و یک فرم تماس ساده دارند. آنها قصد دارند شخصیت خود را به نمایش بگذارند، خریداران بالقوه را جذب کنند یا یک خبرنامه را تبلیغ کنند.

7. بررسی سایت ها(تحلیل محصولات برای خرید)

 

بررسی های آنلاین به طور فزاینده ای به ابزاری قدرتمند برای تجارت الکترونیک تبدیل می شوند. مطالعات نشان می دهد که 93 درصد از مصرف کنندگان از بررسی های آنلاین برای تصمیم گیری در مورد خرید استفاده می کنند.

پلتفرم‌های تجارت الکترونیک همچنین از بررسی محصول در هر صفحه محصول و دسته‌بندی استفاده می‌کنند. بررسی های آمازون معروف ترین نمونه آن است.

8. سایت های رویداد

 

سایت های رویدادها زیرمجموعه ای از خدمات هستند. آنها وب سایت هایی هستند که رویدادهای مختلف را چه به صورت آنلاین و چه آفلاین نمایش می دهند و گاهی اوقات بلیط این رویدادها را می فروشند.

موضوعات وب سایت

یکی از راه‌های انتخاب بهترین نوع وب‌سایتی که می‌خواهید ایجاد کنید، محدود کردن آن به چند موضوع محتوای وب‌سایتی خاص است که می‌خواهید پوشش دهید. موضوعات خود را بر اساس سوالات زیر انتخاب کنید:

آیا سایت شما محتوای سنگینی خواهد داشت؟
آیا قصد فروش محصولات یا خدمات فیزیکی را دارید؟
آیا خبر می نویسی؟
هدف وب سایت شما چیست؟
با کدام صنایع بیشتر آشنا هستید؟

هنگامی که به این سوالات پاسخ دهید، ایده بهتری در مورد نوع وب سایتی که می خواهید ایجاد کنید خواهید داشت.
ایده های وب سایت برای مبتدیان

در اینجا چند ایده برای وب سایت وجود دارد تا در هنگام ساختن سایت خود، الهام بیشتری به شما بدهد. آنچه را که برایتان جالب و کاربردی است بردارید و بقیه را رها کنید.

1. وبلاگ شخصی

یکی از بهترین راه ها برای ایجاد یک مخاطب درگیر آنلاین، راه اندازی وبلاگ شخصی است. موضوعی را انتخاب کنید که به آن علاقه دارید و در مورد آن آگاهی و تخصص دارید. با نگاه کردن به وبلاگ‌های مشابه یا انجام برخی تحقیقات کلیدواژه، موضوع وبلاگ را انتخاب کنید.

2. سایت Drop-Shipping

یک راه واقعاً محبوب برای فروش آنلاین محصولات، ارسال دراپ است. این شامل منبع یابی محصولات خود در سایتی مانند علی بابا است و سپس از سازنده بخواهید محصول را مستقیماً برای مشتریان شما ارسال کند.

از پلتفرمی مانند Shopify یا BigCommerce برای تنظیم همه آن استفاده کنید.

3. یک دوره آنلاین راه اندازی کنید

یکی دیگر از راه های عالی برای معرفی خود، ایجاد یک دوره آنلاین است. امروزه تولید محتوای ویدیویی بسیار مقرون به صرفه تر از چند سال پیش است.

یک دوربین، یک تله پرومتر، مقداری نور خوب بخرید، و آماده حرکت هستید. حتی می‌توانید با استفاده از Zoom یا Google Meet خودتان را ضبط کنید.

4. فروش اقلام دست ساز

این یکی کمی زمان بیشتری می برد و برای افراد ضعیف نیست. این برای سازندگان محصولاتی است که دوست دارند سرگرمی خود را به سطح بعدی برسانند. همچنین می توانید محصولات دست ساز دیگران را بفروشید و پورسانت بگیرید.

5. رویدادهای محلی / مقاصد سفر

اگر از ملاقات با مردم و سفر لذت می برید، پس این ایده برای شما مناسب است. سایتی ایجاد کنید که در آن نه تنها در مورد بهترین نقاط سفر محلی و مقاصد توریستی مشاوره ارائه دهید، بلکه می توانید جلسات و تورهای محلی را نیز سازماندهی کنید.

6. اقلام و کتابچه راهنمای DIY

DIY مقوله پررونقی است. مردم دوست دارند محصولات دست ساز بخرند، اما چیزی که بیشتر دوست دارند ساختن محصولات خودشان است.

شما می‌توانید خود محصولات، کیت‌های محصول یا دستورالعمل‌های محصول را بفروشید که کاربران را راهنمایی می‌کند تا مواد خود را تهیه کنند و محصولات خود را بسازند.

7. سایت تاریخ محلی

این یک نوع سایت خبری است که تاریخچه و داستان های محلی جالبی در مورد یک مکان خاص ارائه می دهد. این برای کسی که واقعاً محل زندگی خود را دوست دارد و به ریشه های شهر خود متصل است عالی است.

می‌توانید عناصر مختلف وب‌سایت را در این یکی ترکیب کنید – بررسی سایت‌های خاص، تورهای محلی، اطلاعات مربوط به مشاغل محلی و موارد دیگر.

8. سایت مصاحبه ها

این ایده برای کسانی است که دوست دارند با افراد جالب صحبت کنند و داستان های جذابی را بشنوند. ایده این است که سایتی بسازید که در آن مصاحبه با متخصصان یا تأثیرگذاران در هر زمینه ای را میزبانی کنید و آنها را در دسترس عموم قرار دهید. شما می توانید از طریق حق عضویت (فروش دسترسی به محتوای مصاحبه) و یا از طریق حمایت مالی و تبلیغات از سایت کسب درآمد کنید.

9. سایت نقد کتاب

مردم دوست دارند کتاب ها را مرور کنند و توصیه هایی برای خواندن کتاب های جدید دریافت کنند. وبلاگ‌های نقد کتاب سال‌هاست که وجود دارند و عملکرد خوبی دارند. بسیاری از زیرژانرهای جدید یا موضوعات مورد علاقه خاص وجود دارد که می توانید روی آنها تمرکز کنید. بنابراین جایگاهی را برای هدف قرار دادن یک مخاطب خاص انتخاب کنید و موفق خواهید شد.

اکنون که ایده هایی در مورد موضوع سایت خود دارید، بیایید در مورد بخش فنی راه اندازی واقعی وب سایت خود صحبت کنیم.

ایده های طراحی وب سایت

ایجاد یک وب سایت می تواند برای مبتدیان بسیار چالش برانگیز باشد. اکثر مردم نمی دانند از کجا شروع کنند. آنها ممکن است بخواهند با یک سازنده وب سایت ساده شروع کنند، اما بعد متوجه شوند که تمام ویژگی های مورد نیاز آنها را ندارد. پلتفرمی مانند وردپرس یا مجنتو می تواند برای مبتدیان دلهره آور به نظر برسد. همه چیز در مورد این است که بفهمید نیازهای شما چیست.

در اینجا چند معیار وجود دارد که باید قبل از انتخاب پلت فرم وب سایت ایده آل خود در نظر بگیرید.

قیمت – بودجه ماهانه شما چقدر است؟
تخصص – چقدر با پلتفرم های طراحی وب یا ساخت وب سایت تسلط دارید؟
اهداف – اهداف شما چیست؟ آیا می خواهید یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید؟ یک وبلاگ؟ سایت بررسی؟
ادغام – مطمئن شوید که پلتفرم مورد نظر شما دارای تمام ادغام های مورد نیاز است. اینها می تواند شامل ادغام با درگاه های پرداخت، ابزارهای بازاریابی ایمیلی، پیوند محتوا یا سبد خرید باشد.
SEO – به یاد داشته باشید که تنظیمات فنی سایت را بررسی کنید. آیا پلتفرم شما تمام جنبه های فنی سئو را دارد؟ آیا موتورهای جستجو می توانند سایت شما را به راحتی بخوانند و در نتایج جستجوی مرتبط رتبه بندی کنند؟

خودتان به این سوالات پاسخ دهید، کمی تحقیق کنید و سه راه حل ممکن برای راه اندازی وب سایت خود بیابید. این کار تصمیم گیری خوب را برای شما آسان تر می کند. هنگامی که بهترین گزینه را انتخاب کردید، می توانید نیازهای سازنده یا پلت فرم وب سایت خاص را عمیقاً بررسی کنید. و اگر گیر کردید، همیشه می توانید یک توسعه دهنده برای نهایی کردن پروژه به شما کمک کند.

هنگام ساختن یک وب سایت، به ابزاری نیاز دارید که بتواند شما را از تحقیقات کلمات کلیدی محتوا به نتایج برساند.

با ابزارهای اتوماسیون که برای اینکه بازاریابان محتوا شبیه ستاره های راک به نظر برسند، هوشمندتر کار کنید.

محتوایی بنویسید که رتبه‌بندی سریعی داشته باشد، و در زمان انجام آن صرفه‌جویی کنید – همین امروز شروع کنید!

 

مقاله زیر بخوانید براتون مفید هست:

10 نکته پس انداز و سرمایه گذاری برای تمام سنین

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x